DERFOR BØR DU VELGE GDX SIN IP-BASERTE PORTTELEFON

Det beste alternativet uansett hvor lite eller stort bygget er.


GDX sin IP-baserte porttelefon leveres med norsk språk, og er tilpasset det norske markedet. Den finnes for alt fra eneboliger og opp til store boligkomplekser med flere innganger og opptil tusenvis av leiligheter.

- Våre kunder er stort sett installatører, og de skryter av hvor raskt og enkelt man kan installere våre porttelefoner. Brukerne er også veldig fornøyde, både med design på apparatene og kvalitet på lyd og bilde. Skjermene er store og klare sammenlignet med konkurrentene, forteller Daglig leder i GDX Fredrik Ahlsen.

Flere fordeler
GDX sin videoporttelefon skiller seg ut ved at den er helt IP-basert. Det gjør at man drar nytte av moderne teknologi i alle ledd.
- Dette bidrar til at det blir enklere for installatør og mer kostnadseffektivt å montere. Dessuten har våre porttelefoner alle funksjoner og fleksibilitet man kan forvente av et moderne system. Porttelefonen kan styres fra pc og kobles opp til apper på smarttelefonen. Systemet er dessuten mye enklere å feilsøke enn analoge systemer. IP-systemet gjør at man enkelt finner og løser ethvert problem via en datamaskin, sier Ahlsen.

Digital oppslagstavle
GDX sin porttelefon har mye å tilby. Nytt for mange er en slags digital oppslagstavle hvor for eksempel styre eller vaktmester i en blokk kan logge seg på systemet og sende meldinger til alle eller enkelte oppganger eller leiligheter.
- Meldingen vil da dukke opp direkte på skjermen i hver leilighet. Ergo et klart bedre alternativ enn lapper på en korktavle som ofte leses først to uker etter at de er hengt opp, sier Ahlsen.

Nøkkelkort
Porttelefonen kan leveres med nøkkelkort i stedet for fysiske nøkler, og kan dessuten låses opp via appen når man ikke er hjemme.
- Denne funksjonen vet vi at mange etterspør, så den er et godt salgsargument for vår løsning.

Verdensledende produsent
Produsenten av porttelefonen GDX leverer er velrenomerte Dahua fra Kina, som er nest størst i verden på elektronikk innen sikkerhetsmarkedet.
- De var blant de første på markedet som startet med IP-baserte porttelefoner, så dette er et produkt som har vært på markedet i lang tid.  Det er med andre ord godt utprøvd og har fått modnet seg gjennom mange år. Vi har nå levert deres porttelefoner i snart syv år, forteller Ahlsen.

Leverer alt innen kamerasystemer (ITV)
I tillegg til porttelefoner leverer GDX alt som finnes av kamerasystemer – fra små og enkle anlegg til store og avanserte systemer.
-Vi har kamera for alle segmenter fra de aller enkleste systemene for småbedrifter til offshore og industri med store krav til kvalitet og utstyr som tåler tøffe miljøer, som eksempelvis krevende EX-områder eller områder med ekstremt høy temperatur, sier Ahlsen
Dahuas porttelefon importeres av GDX AS og selges gjennom lokale installatører over hele landet.

Interessenter kan ta kontakt via følgende kontaktskjema: https://gdx.no/porttelefon-registrer-nytt-prosjekt/.