OPTIMALISERER VIRKSOMHETENS VEDLIKEHOLD OG ØKER DRIFTSIKKERHETEN

View Softwares vedlikeholdssystem View Maintenance er komplett, brukervennlig, intelligent og fremtidsrettet – perfekt for både små og store virksomheter.


Tidligere var vedlikeholdssystemer forbeholdt store bedrifter, men i dag er de tilgjengelig for nær sagt alle virksomheter takket være lettere og billigere skybaserte løsninger, WIFI og 4G-teknologi. Dette er gode nyheter ettersom det er en del mangler ved de preventive og periodiske vedlikeholdssystemene som var vanlig å bruke før.

- Vårt tilstandsbaserte vedlikeholdssystem View Maintenance sikrer at maskiner, utstyr og bygg fungerer som det skal, og at virksomheten kan ha komplett oversikt slik at tiltak kan settes inn når det er nødvendig og før et objekt stopper å virke, forteller daglig leder i View Software Pål Einar Berntsen.

Samler data
View Software har lagt vekt på at vedlikeholdssystemet skal ha gode innmeldinger via skyer og gode API-er mot sensorer slik at maskiner og utstyr kan melde sin tilstand. WIFI og 4G-teknologi gjør det mulig for brukerne å koble seg opp uansett hvor de befinner seg – enten det er på en fabrikk, skianlegg, fornøyelsespark eller et havbruksanlegg.
- View Maintenance legger dessuten forholdene til rette for å samle all kompetansen og kunnskapen som ligger i permer, regneark og ikke minst i hodene til alle de flinke folkene som jobber i bedriftene, sier Berntsen.

Brukervennlig
Softwaren er bygget på basis av teknologiske trender og bruker tilbakemeldinger fra over 500 små og store profesjonelle brukere. Resultatet er et system med meget god brukervennlighet.
- Nye prismodeller muliggjør at flere ansatte kan benytte systemet, som igjen gir god informasjon om tilstand på utstyret og godt grunnlag for riktige beslutninger og optimalisert vedlikehold, sier Berntsen.

Forlenger levetiden
Å optimalisere vedlikeholdet er en fornuftig investering, som kan gi store utslag på bunnlinjen. Godt vedlikehold gir både muligheter til å spare penger, forlenge levetiden på maskiner og utstyr, samt en bedre og mer oversiktlig hverdag for brukerne.
- Man regner gjerne at vedlikeholdet av produksjonsutstyr gjennom dets levetid koster to til tre ganger investeringen. View Maintenance gir den oversikten du trenger. Og selv om vi er opptatt av å forenkle og gjøre vedlikeholdet rimeligere, så skal det likevel være trygt og i henhold til eventuelle lovpålagte krav, forsikrer Berntsen.

Facility Management
View Software tilbyr også en programvare som er spesifikt rettet mot forvaltning, drift og vedlikehold av bygg.
- Facility Management-systemet støtter oppunder og gjør hverdagen bedre for både brukerne av bygget og de som styrer det. I dag er jo disse byggene ofte som en maskinpark full av teknologi. Med systemet View Facility Managment får man god støtte for ressursplanlegging og arealforvaltning samt nødvendige og viktige funksjoner rundt behovsmeldinger, brann, drift og vedlikehold for å nevne noe, forteller Berntsen.

KONTAKT OSS

Tlf: +47 452 64 000

E-post: post@view.no

Hjemmeside: view.no

Hovedkontor:
Henrich Gernersgate 14, Moss, Norge